29 ápr

Restart

  • By EA Professional Kft.
  • / Hírek

Abban a reményben köszöntünk, hogy jó egészségben és kellő optimizmussal várod Te is, hogy a rendezvények világába ismét visszaszálljon a vér. 🙂

Amíg erről pontosabb képet kapunk, addig is javaslom, tervezzük meg közösen, milyen események, milyen speciális feladatok állnak előttünk.

A legfontosabb továbbra is a biztonság, ezért érdemes a fizikai eszközök (kézfertőtlenítők, maszkok) mellett egyéb módon is készülni. Az EA Professional már a járvány előtt is figyelt ezekre a részletekre, így a mikrofonokat minden használat után fertőtlenítettük eddig is. Videóstúdiónkban UV-fényű lámpával fertőtlenítjük a felületeket, és a levegőt.

A rendezvények megtartását a helyszíni jelenlét mellett az online térben is követhetővé tehetjük, erre szintén érdemes felkészülni. Mi már megtettük ezt, így bármely rendezvényt tudunk egyidőben akár több platformon is közvetíteni, vagy rögzíteni a későbbi felhasználásokhoz. Greenbox vagy vizuális háttér? Válassz egyet, vagy mindkettőt egyszerre.

A távolságtartás miatt nagyobb térben kell elhelyezni a vendégeket, amihez nagyobb kijelző szükséges, hogy mindenki megfelelően lássa. Ebben is számíthatsz ránk.

Mi a járvány alatt is építkeztünk, fejlesztettünk és várjuk, hogy újra együtt dolgozhassunk Veled.

Addig is vigyázz magadra és ha bármilyen kérdésed lenne, keress bennünket.