TERVEZÉS, KOORDINÁCIÓ ÉS KOOPERÁCIÓ

A rendezvénytechnika – a mi olvasatunkban – nem csak a konkrét esemény műszaki lebonyolításáról szól. Eredményesek csak akkor lehetünk, ha megfelelően felkészülünk, tervezünk és végrehajtunk. A feladat felmérésétől a műszaki megoldások megtervezésén át a logisztikai feladatokig minden részletre ügyelni kell, hogy a rendezvény tökéletes legyen. Ez sikerük egyik titka.

 

HANGTECHNIKA, HANGOSÍTÁS

Az esemény jellegének, méretének és igényeinek megfelelő eszközökkel biztosítjuk, hogy a vendégeknek kiváló akusztikai élményben lesz részük. Az eszközök telepítése, beállítása valamint a rendezvény programjának lebonyolítása során ezt tartjuk szem előtt..

 

VILÁGÍTÁSTECHNIKA, DEKORÁCIÓS FÉNYEK

Láttatni, de nem látszani. Ez a mottónk a világítástechnikai koncepciók tervezésekor. A legkorszerűbb technológiák alkalmazásával egyedi színpadi és dekorációs világítással teremtjük meg az esemény igazi hangulatát. A fényekkel hangsúlyozhatunk, de el is rejthetünk részleteket, irányíthatjuk a figyelmet arra, ami fontos, befolyásolhatjuk a hangulatot.

 

SZÍNPADTECHNIKA, SZÍNPADFEDÉS

Szigorú nemzetközi minősítéseknek is megfelelő moduláris színpadrendszereink tetszőleges méretű színpadok gyors létesítését teszik lehetővé. Rácsos alumínium tartószerkezeteink segítségével kapuk, totemek, fedett színpadok, világítástartó szerkezetek valósíthatók meg, melyek biztosítják a különféle eszközök szakszerű és biztonságos telepítését, mozgatását.

 

VETÍTÉS- ÉS VIZUÁL-TECHNIKA

A rendezvények egyik, szinte megkerülhetetlen kelléke napjainkban a vizuális tartalmak és információk megjelenítése, kivetítése. A rendezvény jellegétől függően ez történhet a legkorszerűbb LCD kijelzőkre, professzionális vetítővászonra vagy Led-falra.

 

ÉS SOK EGYÉB, AMI NÉLKÜL NINCS SIKERES RENDEZVÉNY

 

ERŐSÁRAMÚ ENERGIA-ELLÁTÓ RENDSZER ÉS ÖNÁLLÓ ÁRAMFORRÁS (AGGREGÁTOR)

A rendezvények sok esetben olyan speciális és összetett energia-ellátó rendszert igényelnek valamint olyan mértékű az energiaigény, hogy ennek kielégítésére a meglévő csatlakozási pontok és hálózatok általában nem alkalmasak. Ilyenkor az igények felmérésén alapuló ideiglenes hálózatot kell létesíteni, akár áramfejlesztővel, amely stabilan képes biztosítani az esemény valamennyi igényét.

 

TOLMÁCSTECHNIKA

A nyelvi akadályok könnyen leküzdhetők a Bosch tolmácsrendszereivel. Egyszerre több nyelvre is történhet a fordítás, mobil tolmácskabinokkal és fejhallgatóval ellátott elegáns vevőkészülékekkel.