30 ápr

Ballagás, kicsit másképp

  • By EA Professional Kft.
  • / Hírek

A járvány mindent felülírt egy kicsit. Nagyon sajnáljuk, hogy az iskolai események a járvány miatt sorra elmaradtak vagy korlátozott keretek között voltak csak megtarthatók. A ballagási ünnepség eredményes lebonyolításához szeretnénk javasolni az alábbiak technikai megoldást, amely teljesen biztonságos, mégis lehetővé teszi, hogy az élményt a család minden tagja átélhesse.

Az iskola udvarán egy nagyméretű LED-falat állítunk fel, amin a gyülekezés ideje alatt akár az osztályok által előzetesen leadott fényképekből összeállított kisfilm látható (de bármely más tartalom is természetesen), némi háttérzene kíséretében. Itt a biztonsági ajánlások és egyéb információk is megjeleníthetők folyamatosan, a megfelelő tájékoztatás érdekében. A ballagási ünnepség alatt a folyosókon illetve az osztálytermekben elhelyezett mozgó kamerák képeit közvetítjük, így a szülők, rokonok élőben láthatják a gyermekeket ezen a fontos eseményen. A köszöntők, beszédek vagy bármilyen műsor profi hangosítását is ránk bízhatja. 

Mindezeken túl az eseményt élőben tudjuk közvetíteni az Interneten, így azok sem maradnak le semmiről, akik esetleg nem tudnak vagy nem szeretnének személyesen jelen lenni. A képanyag igény szerint rögzítésre is kerülhet, amennyiben később szeretnék ezt archiválni vagy szerkesztett verzióban kisfilmként visszanézni.

További információért forduljon hozzánk bizalommal.

06-20-403-3694

eaprofessional@eaprofessional.hu